Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, August 31, 2011

Salam Aidilfitri

To all my muslim friends and blog readers,
I am wishing you Selamat Hari Raya Aidilfitri
May you have a wonderful eid celebration with family and friends

Sabda Rasulullah s.a.w

Sesiapa yang berpuasa pada bulan ramadhan lalu diiringi dengan puasa enam hari di bulan syawal, seolah olah dia telah berpuasa setahun"

(Hadis riwayat Muslim)

3 comments:

DiahRothman said...

"AsSalam Salmi, Selamat Hari Raya, maaf zahir dan batin."

MamaTiaMia said...

selamat hari raya salmi:) cantiklah teapot tu semua..saya pun suka teapot2 yang comel tu..cabaran menjaganya nak kena keep the lid supaya tak pecah kan..masa dulu saya beli a few kat kedai souveniur london dgn harga yang cukup murah sebab semua lid dia tak ada;);)

Salmi said...

Thanks kakdee :-)

yess mamatiamia..kalau tengok teapot yang cute2 sure mcm kena karan jer..hehehe..so sayang takde lid..nanti share yer *wink*