Thank you, Beautiful people :-)

Sunday, December 30, 2012

Tiramisu - Lift Me Up



Salaam and Hello readers :-)

I have ignoring the concern about weight watch for quite sometimes and I do gain few kilos after the month of Ramadhan and have not started any exercise plan..and that is a confession 'Opps'.  Okay, the new year resolution is to shed few kilos..muahahaha..dieting need a commitment and it cannot be on and off, taking pills or weight loss supplement is just for a short term and after losing many kilos, we still need to have proper diet plan to maintain the ideal weight.  After 21 years of marriage with 3 children and the eldest is now a young lady,  I had gain about 10kg..and memang dah lalui lah macam-macam cara nak diet or maintained the weight, so now rasa macam tak kisah jer lah nak makan apa but caution :-) less sugar intake, less fat intake, more fruits and vegetable intake, drink a lot of water and housework pun part of exercise.  


Bila me jumpa Mascarpone cheese priced at rm7.90 for 250g, alamak..murah la pulak...usually it was priced between rm25-27 per pack of 250g lebih kurang.  Terus teringat Tiramisu then, terus tak rasa yang Tiramisu boleh menolak jarum penimbang untuk bergerak ke kanan dan kanan lagi..hiks..and Thanks rima of bisousatoi for this sinfully delicious tiramisu *xoxo*.


Since Icca-wilton is having their year end sales, I better be there to grab the bakeware and Better Baking Tools in my wish list.  The heart pan is discounted at 30% and Cup measurement is less 10%.  Then proceed to Pantry Magic at Bangsar *wink*


Pantry magic is also having a sales with 30-40% less for selected items..aiyoo kenapalah hujung tahun2 nie semua pun pakat2 nak buat sales..pening nak bajet :-)..ngeeee..unfortunately the item that I was looking for is not available and I have to wait for next month shipment, I managed to have a short chat with the owner's mother, she is a lovely lady from Perlis and I am so proud to learn that the shop is owned by bumiputera and I pray for their success.  I don't leave pantry magic empty hand as I was delighted to find the Ulster Weaver Linen Tea Towel is sold at Rm24.80 per piece..memang murah sebab linen biasanya mahal :-)..ada banyak lagi so dont miss it :-) and the sale is untill 31st Dec 2012.

DD, lets go for morning walk tommorow :-)..

Till next entry, take care - xoxo

8 comments:

Nur-nba said...

Terima kasih Kak Salmi atas kata2 semangat di dalam entri Nur tempoh hari.. Sedapnya tengok tiramisu tu.. Tak pernah lagi nak cuba membuatnya sendiri.

Pernah dengar juga nama Pantry Magic.. Kalaulah dekat, boleh juga Nur serbu.. :)

Salmi said...

Salaam nur, selamat tahun baru..tiramisu memang sudap nur and nak buat pun senang cumanya tak boleh selalu..nanti pinggang kain boleh jadi ketat :-)..insyallah kalau ada rezeki nur, sampai juga ke pantry magic satu hari nanti :-)

Yati said...

Setuju dengan Nur, nampak sedap tiramisu tu.
Yati pun kena turunkan beberapa kilo ni. Insya-Allah, kita boleh tahun ni! ^_^

Salmi said...

salaam yati, insyallah kita boleh :-)

Kak yon said...

Salam Salmi..
tiramisu memang feveret akk.tapi beli aje tak pernah buat.berat badan kalau dah naik susah nak turun. dietke makan ubatke tak berkesan.kena buat exercise juga :)

Salmi said...

salaam kak, betul, memang kena exercise jugak :-))

MamaTiaMia said...

Salam Salmi! Wahh is aw many things i like from Pantry Magic,i love that heart pan too:)And the tiramisu nampak sangat sedap lah Salmi..i tak pernah buat lagi must cuba too:)

Salmi said...

salaam azu, hari tu masa me tanya sa kat pantry magic tak silap cakap sales sampai cny ker kat wilton tak sure yang mana satu..ekcelli nak beli like yours the belle pan tu tapi dah abis :-)..azu, try la the tiramisu..you wont regret it :-))