Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, August 19, 2009

LNS-Craft world


One of my favourite shop for stashing is Craftworld Sdn Bhd. It is located at N0.33, Jalan ss2/55, Petaling Jaya. Here you can find loads of items for you hobby such as silk ribbon by YLI and Di Van Nierk, offray ribbon, anchor thread for cross stitching, tatting and chrochet, quilting tools and fabrics, books, magazine, buttons, needles and many more. CW also a sole distributor for A-Z series by country bumpkin. I dont stash a lot this time, just few items for my current stitching projects (yeah!..berjaya menahan diri).
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Happy stitching and stashing ! Btw, CW can be contacted at : 03-78770072, 03-78770049

7 comments:

Syafazaliza said...

kak.. kedai ni xde jual secara online ke..?

Salmi said...

salaam syafa,

Thanks sudi singgah blog akak and be my follower. Okay, mr yee tak jual barang secara online. Tapi kalau kita nak beli dengan dia, dia boleh poskan. tapi make sure kita ada detail lengkap about barang yang kita nak order tu, then dia akan quote harga termasuk postage. so bila kita da bankin baru dia pos.

amelia_abubakar said...

Kak Salmi....Amy mmg teringin nak gi kedai nih. SS2...kan. Aku ku cari....hehehe. Rumah SIL Amy jln 222.....dekat x??

Salmi said...

ohh hai amy, sorry lambat reply. Laling..akak area PJ nie tersangatlah fail. Gi CW pun amik public transport jer..hehehe..sbb tak familiar jalan kat situ. usually akak naik lrt turun kat stesen bahagia then ambik teksi ke CW..amy bila nak gi? leh jumpa kat sana..

tiger said...

I love it! Very creative!That's actually really cool.
謝謝你的文章分享
尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,外遇,抓姦,徵信公司,尋人,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社,尋人,徵信公司,外遇,抓姦,徵信社

蔥爆牛肉Frank said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

turseena said...
This comment has been removed by the author.