Thank you, Beautiful people :-)

Saturday, October 03, 2009

Novelty Teapots


Sharing with all of you my small collection of novelty teapots by Paul Cardew. Enough of 4, as it stands pretty fit on the shelf which I bought from lynn.


And this teapot plaque handpainted by one of my fav painter - sis Aniza. Design is adapted from the OCR. Happy viewing !

6 comments:

~Yatt~ said...

wowww sis..ur paul cardew collection more into collectibles..bravo sis!!..
akak beli kat mana yea?..ebay ke..
very unique design..
chaiyok sis..u have high taste..hehe..

shima said...

sal, why why why, shima pun ada collect teko cam tu juga, tp tak de brand, nak tergelak juga bila rasa-rasa kita ni cam hobi sama sangat tapi tak serupa...tq for sharing. luv your collection

Salmi said...

Salaam Yatt, thanks dear, alahai koleksi ciput2 jer tu..seme beli kat ebay..sini manalah akak nak cari..kalau ada jual bagus jugak..boleh save shipping cost..:-)

Shima,

hehehehe..mcm kembar ehh..most of xstitch collection pun banyak yang same interest kan?..nanti tunjuk lak shima nyer koleksi lak..adakah kita dibawah zodiak yang sama..hihihi

Yati said...

Kak Salmi, sangat cantik collection akak. Beli kat ebay je? Wah...

MamaTiaMia said...

hi salmi,nice to find your blog,you got a very very lovely teapots collection there.I love teapot too but don't really have collection,have a few i bought from uk charity shop but they are without lids la pulak:)

Salmi said...

Hi Mamatiamia, nice to have you here..my collection tak banyak..tu jer yang ada..teapot takde lid, sayang la pulak kan..bubuh flower dalam tu pun cantik jugak :-)