Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, September 30, 2009

LNS-Habby and Wools


I believed most popular and well known shop among the local crafters is H&W. Located at the 2nd floor of Plaza Ampang Park. You can never missed it if you take an escalator to the 2nd floor -- the shop is just opposite the escalator. At H&W you can find a greater selection of DMC thread and tools. Haby also do framing services if you want to frame your cross stitch works. You can enroll for a tatting and stumpwork class with a reasonable lesson fee (material is not included).


They also sell cross stitch charts and books, tatting thread, silk ribbon, chrochet threads, american cotton (very limited selection) and fabric for cross stitch.

Haby & wool can be contacted at : 03-2161 5346 (Jenny/Jennifer)

Happy stitching and stashing!

14 comments:

fitty's pinky rose cottage said...

salam kak salmi..

this is my fave shop! H&W.. I just went last week to get my threads and ribbons.. I'm always awed at all the framed cross stitched they hung on their walls.. just beautiful!

Zana Hassim @ Kak Lang said...

Pn Salmi, wah promote H&W nampak... taulah regular customer H&W..hik..hik..hik... pernah dapat diskaun x lepas beli beratus-ratus hengget?

Asmahani said...

i miss my stashing madness days.. have to give a break now, yang lama pun banyak tak sentuh lagi..

Salam Aidilfitri Sis!

Reen said...

i miss tis place. hopefully can make a trip there in decemberr.

Salmi said...

Salam Azie,

yup me oso amazed with all the framed xstitch..so neat and delicate works produced a beautiful crafts :-))

Hehehe..Zana, hampeh je kalau nak harapkan diskon ngan haby nieh..dah berbelas tahun jadi customer pun, seposen diskon pun tadek..hikss..

Hani laling, adeh akak jugak tak reti2 nak tekan 'break'..hehehehe..bila la nak insap nieeee...

Hi kak reen, aikss december lambat sangat lerrr...october nie kan turun KL kan..hehehehe..membatu api kan kak reen nieh..hikss

Ummi-Izah said...

Salam Kak Sal..

Tu ler kat sini besh macam2 ader tapi tu ler kedekut yang amat2...hubby yg tolong belikan barang saya pun kekadang naik tensen gak... pastu kalo beli felt rege sama jer tapi size nyer ader beza2 lak...yang lebih kecil tak plak dicajnyer murah..

Setiap kali minta diskon emm start ler kuar alasan yang sama...aduih..kan bagus kalo ada kedai lain cam nih..at least bila ada competitor moga2 nak gak dia timbang2kan rege barang2nya..

Reen said...

Sal, October ni tak sempat kot. by the time abis majlis pertunangan kat gombak, have to rush to kg pandan to see caterer. sob!sob!sob!

tp bagus jugak la, i can save enuf again to buy online. hehehe....

Salmi said...

Salam umi, hehehe tu ler, tapi kedai2 kraf nie tak ramai orang nak bukak sbb mbe hobi kraf kat m'sia nie lum ramai yang involved. Mcm haby tu dia blh sustain sbb dia sole distributor for dmc kat msia ngan spore..

Salmi said...

Kak reen, kg pandan tu kan da dekat taww ngan my houseee..jemputla datang

Vinniey said...

hey.. that shop is quite a large shop, it seems like you can find all craft necessities from there. But too bad I seldom go to Ampang. Craft Zone in SS2 is my favorite place to shop.

Yati said...

Percaya atau tak, Yati tak pernah lagi pergi H&W kat Ampang Park ni. Dok kat Perak, tak tau bila dapat pi KL lagi. :(

Salmi said...

Hi Vinniey, I do love shop at yee's for craft stash as the price a bit cheaper than H&W, and loves to buy fabbric at kamdar too :-))

Hi Yati, I-Allah, nanti bila yati turun KL akak bawak yati gi situ

蔥爆牛肉Frank said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Zurainny Ismail said...

Baru tengok gambar pun dah impressed! Nasib baik Haby ni x online store - kalau ada, confirm saya kantoi! :D