Thank you, Beautiful people :-)

Thursday, July 01, 2010

Tag dari KakYon


Salaam semua,

Kali nie kena jawab tag dari lovely lady kakyon. Thanks so much akak for your kind thots. Me kenal kakyon nie dah lama jugak la. She is a nice and soft person tapi masih belum berkesempatan untuk bersua walaupun dah beberapa kali berurus niaga dengan kakyon kat wmc. Ekceli me tadek masalah nak jawab tag kakyon nie, sbb belum pernah buat. So, here is my answer.
*****************
1. Berapakah umur anda, bila anda mula mengenal cinta dan dapat surat cinta yg pertama.Orang tu siapa ekkk? usia, mengapa nak berahsia...hikss..me masa sekolah memang tak layanzz bercintan cintun nie sbb rockers beb..opsss..hehehe..dah keje baru la boleh nak lap you, lap me kan..surat cinta takde sbb satu opis jer..usually DH dulu rajin bagi kad la, choc la, kaset la..lagu aper..hehehe..masa tu kan headwind fofular..

2. Apa anda akan buat pada hadiah/barang/apa sajalah..pemberian dari orang yang anda sayang tapi anda tidak suka. So far me tak pernah lagi la dapat barang2 dari orang yg rapat yang me tak suka sbb selalunya dorang akan tanya dulu apa barang yang me nak kalau dorang nak bagi gift atau belikan.
********************************
3. Kalau suami anda balik rumah ..tetiba dia kata..ayang! abang rinduuuuu sangat kat ayang!..heheh..apa reaksi spontan anda..terkejut..pehal lak tetiba miss, miss nie..ada apa-apa ke?..hehehe
***************************************
4. Apakah perkara/kejadian yg memalu/melucukan yang anda alamai masa baru- baru mendirikan rumahtangga.Maklumlah..masa tuu kan ada malu-malu sikit..nge..nge..
aisehhh puas lak me recall, tak ingat la pulak..

3 comments:

kakyon said...

Salam me..
tkasih sudi jawab tag..no 4 tu yg nak tau..heheh...kalau ada mesti ingat sampai bila2..

Salmi said...

Salaam kak, no probss..tag no. 4 tu ler yang tak berapa nak ingat..hehehe..seme adegan yang biasa2 je tu..hahaha..mcm bab2 fail memasak..hihihi..kak lawa tau bunga untuk tag akak tu..akak gubah sendiri yer..

MamaTiaMia said...

salam salmi..memang lah tak senang membesarkan anak2 ni..sabar je lah banyak and salute mak2 kita yang dulu.re :cute jer tag tu soalan nyerr..dah banyak buat tote bag ke?