Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, February 29, 2012

Chart and Charms - Sewing Room


Salaams and Hello everyone :-)

Short entry about my current cross stitch project - chart and charms "sewing room" which I had been stitching for the past two weeks. The internet line in my housing area really gave me a bad headache where the line are intermitten, often loss in connection and make me feels like I am using a Jaring dial-up service 15 years ago. I have to wait for ages to upload only three pictures and it is really a time wasting. Based on my personal experienced with Unifi which I am subscribing for my office, only make a little different where Unifi delivers faster downloading, as for browsing is it almost an equal speed with my current Streamyx subscription..duhh, enough complaining about streamyx and lets move on to my current project *wink*.


I had sewn this cute and adorable design (because of the charms and detailed stitches) many years ago and this time, I am stitching this for a friend..I thanked her for her patience in waiting me sewing this design for her.


My goal is to complete this pieces in mid of March and hopefully I will meet the deadline that I had set for this project.

Got to go now, till next entry, take care - xoxo

14 comments:

Yoon said...

Waaahhhhh!!! Kak Sal... cantiknya!! Ni yang jeles nih!! hehe Kit gardening sebelah tu pun lawa sangat... caiyok kak!!

DiahRothman said...

Salmi, kakdee dah fell in love ngan sewing roon design tu.... help! mana nak dapat kits dan charts tu.... please do inform. tq

Salmi said...

yoon, thanks this design antara yang kak salmi paling sayang sekali dalam banyak2 yang kak salmi dah jahit :-)..garden charm tu pun beli lama sangat dah..mbe bout 7 or 8 years ago tapi kan still tak jait2..hehehe

Salmi said...

Kak dee, this desin is beautiful indeed..hehehe..will help you to get the chart..nanti give sal your email ya :-)

shogun_na said...

wah...cantiknyee... tp minat la dgn frame (hoop) yg pegang kain aida tue...erk...mana leh dapat ek?

Salmi said...

salaam ina, yang qsnap tu kak salmi beli online lama dah tu..kedai dia kat singapore..kat sini yang ada jual craft world kat ss2 saiz dia dalam 17 x 17 tapi tak ingat berapa harga dia sekarang..anggaran seratus lebih camtu..

Salmi said...

salaam ina, yang qsnap tu kak salmi beli online lama dah tu..kedai dia kat singapore..kat sini yang ada jual craft world kat ss2 saiz dia dalam 17 x 17 tapi tak ingat berapa harga dia sekarang..anggaran seratus lebih camtu..

Yoon said...

kak Sal, nak ngadu ni.... dah cari kat most online shops tapi chart yang ada charms ni mostly discontinued... huhuhu sedihnya... dulu memang saya de aim nak beli chart ni tapi time tu tak reti nak beli online lagi... kalau akak tau kat ne nak dptkan, akak inform ye... thanks kak... (mcm desperate je... hehe)

shima said...

wow cantiknya salmi....

Salmi said...

yoon dear :-), yes chart and charm nie dah payah sangat nak dapat sekarang..event kat ebay pun dah takde daa..baru last week kot kak salmi nampak itu pun berebut2 bidders bid for the chart..will let ya know ya via emails nanti

Salmi said...

salamm shima :-)..thank you :-)

DiahRothman said...

Sal, email kdee..... look forward sesangat ni :)

diahrothman@yahoo.com

Yati said...

Cantik Kak Sal, sewing room tu. Good luck siapkan, happy stitching! :)

Salmi said...

saalaam yati, terima kasih :-)