Thank you, Beautiful people :-)

Saturday, February 16, 2013

Hijau


Bismillah.

Cuti panjang yang semakin hampir ke penghujungnya.  Minggu depan kesibukan pun bermula.  Memilih  gubahan yang hijau2 untuk porch yang tak perlu siram dan baja *wink*.  Jalan2 kat KK, nampak yang dah siap gubah pun dah ratusan, so me gi jer kat romantika, beli box tu, beli sponge and daun tu beli kat souvenier shoppe sebab ada diskaun.  Total cost tak sampai pun RM90.  Jimat and senang..main cucuk2 ajer *hiks*


Take care, xoxo

3 comments:

kakyon said...

walau main cucuk2 aje..tetap nampak lembut seii sentuhan jari jemari salmi..
ide bagus untuk dekorasi luar rumah. jimat air dan tenaga..:)

Salmi said...

hihihi..kak tq..since sibuk sikit nie, malas nak beli yang berbunga2..kekadang nak siram pun tak sempat :-) apalagi rutin membaja..:-)

http://www.chennaiflowers.com said...

Flowers to Chennai delivery are free, safe and secured with www.chennaiflowers.com. We being Local Flower Shop are cheaper than other florists in Chennai. We deliver fresh Flowers, Cakes, Sweets and other gifts on door, you can order online to send flowers to Chennai .