Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, June 26, 2013

Yee Button Moving Out Sale



Bismillah.

Salaam and Hello Readers :-)

Yee Button had their moving out sale from 3rd June to 22 June.  Members are entitled to 10% discount for items such as thread, books and magazine,  30% discount for items such as clover brand (yeehaa!) and fabrics too :-)

On my way to YB, I keep reminding myself be prudent, be prudent, be prudent..hiks. I managed to discipline myself not to buy items that not in the wish list but it is not easy thou especially when you saw few fabrics with panel motif of fruits, teacup and saucer but I enjoy looking at it instead of having it..*big smile*..I won!

Few items which I bought for myself, (hahaha semanjang stash craft beli untuk diri sendiri..hiks)


Offray 1.5 inch Ombre wired ribbon


Glue gun that has been in my wish list for quite sometimes


Clover chacopy and tracer pen..love this, make my works easy as I have been looking for this tracing paper to trasnfer the design from paper on the fabric.



If  you want to go to Yee Button via public transport, please take the Putra LRT and disembark at Taman Bahagia Station.  The take a feeder bus rapid services no T626.


Me ada banyak kenangan kat sini, selama 4 years me ambik degree kat UKJ many years ago, kat sinilah me selalu tunggu bas.  It is not an easy life when you are married with 3 kids yang masih kecil, having a career and become a student at one time..sangat susah and sangat struggle..now my second DD further her studies here, I'm bit touched when she still remember, one pakcik told her that her mom is a dean student while she and her father waiting for me to finished my class.

 I hope she will strive for it, bukan untuk dibanggakan dan bukan ukuran kejayaan hidup kerana rezeki setiap anak adam itu telah ditentukan oleh Allah swt ketika dia didalam rahim ibunya lagi,  tetapi itu menunjukkan usaha kita untuk berjaya dalam apa jua bidang yang kita ceburi.  Itu menunjukkan kesungguhan kita dalam pelajaran. Menuntut ilmu bukan senang, ia perlukan kesabaran, ketabahan dan usaha.  Berdoa pada Allah sentiasa agar dimudahkan untuk memahami kerana kefahaman itu datang dari Allah jua.  Putus asa tiada sekali dalam hidup dan anggap lah setiap kesusahan belajar itu sebagai satu cabaran untuk mencuba bukan halangan untuk berjaya


Picture source from Yee Button FB.  Lokasi baru YB.  Ask the rapid bus to stop at the bus stop opposite the Poh Kong Jewellery shop.  Once disembark from the bus turn to right and walk straight to the Affin bank.  Yee is just few shops away from Affin Bank.

Till next entry, take care xoxo

4 comments:

Sincerely Six of Us said...

Ooh.. Diorang pindah dalam blok yg sama jugak ke?

Salmi said...

Tak hani, kalau kita berdiri dpn yee, dia blok sebelah kanan. Blok depan balai polis.

Yoon said...

kak salmi, saya memang dah lama teringin nak pergi yee, tapi tak berani, takut rabak poket.. hehe.. so far, beli online je.. ;)

Salmi said...

salaam nisa,, haa memang besar dugaan pergi yee nie, lagilah tengok gadjet2 clover tu..kalau tak ingat poket nipis, hahaha..sure terkorban..hihihi..kak salmi kekadang order online juga dengan dia..since ada sale nie lagi senang nak pilih2 mana yang nak lagipun yee tak banyak upload ribbon2 dia online :-)