Thank you, Beautiful people :-)

Sunday, April 13, 2014

International Art of Table Setting 2014

Bismillah.

Salaam and hello readers *smile*.  

Masa gi Mihas last week, sempat jugak me melencong ke Pavillion nak tengok pameran hiasan meja pelbagai budaya dari beberapa negara. Lama sungguh tak kesana sampai jakun darat jap lalu kat skywalk connecting KLCC dengan Pavillion..*awesome*.  Kalau me keje kat area tu lagi, sure every afternoon after office hour, afternoon walk jap from KLCC to Pavi to KLCC, it took me about 30 minutes approximately for return trip at normal pace..hihihihi..siap timing tu.

Okay jom cuci2 mata. Events organised by Persatuan Wanita Kementerian Luar Negeri, Kuala Lumpur (PERWAKILAN, KL), IWAKIL and embassies were invited to participate in this event with a theme. 



From Cuba, theme : Valentine day



From United States, Theme : Thanks Giving


From Ecuador


Cannot remember from which country, Theme : Ester


Country Netherlands



Table cloth from Cuba, cantikkan :-)



Country Turkey



Country Vietnam



From our beloved Country : Malaysia

3 comments:

Rohayazam Kamaruzaman said...

Assalamualaikum MySalmi blogger....saya ingin mengucapkan terima kasih kepada cik/puan kerana sudi melapangkan masa untuk melawat pameran International Art of Table Setting ini. Tetapi disini saya ingin juga membetulkan faktar...Persatuan Wanita Kementerian Luar Negeri, Kuala Lumpur atau singkatnya PERWAKILAN KL adalah satu satunya penganjur pameran ini. IWAKL adalah salah satu peserta yang dijemput untuk mengambil bahagian didalam pameran ini.

Mus Wari said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Salmi said...

waalaikumsalam, cik/puan rohayazam terima kasih atas teguran. saya sudah perbetulkan. mohon maaf atas kesilapan fakta.