Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, May 06, 2009

In My Mailbox Today


Ngeeeeee…I am smiling. Thanks to kak reen (muahssss) for her kind help in getting me the Varie Manuela and Solid Flora thread all the way from the lion city. Withdrawal syndrome had changed my mood to stashing mode..oppsss it’s not good for my purse *sigh*..have to caution myself..*wink*


One the same day too, I had received few lovely decorative tin from Mel and I loves them all. This three stacked round tin has been used to safely keep all my tatting thread. DD, once saw this tin, had asked me if there is any cookies inside it ..*LOL*. Moi will get ya all a nice danish butter cookies, later.


Have a nice day everyone ! moga Allah memberkati anda semua dimana saja anda berada. XOXOXOXO.

10 comments:

Shida Rahman said...

salam tie, nie ade projek baru ke ni, benang2 baru masuk dalam tin yg baru dibeli ni.. jangan lupa tunjuk bila dah siap nanti ekkk..

Reen said...

Nice tins. the yellow thread is bright kan. cantik. must buy one also la.

Hida said...

wah banyak nyer benang dia... a feast for the eyes... i like the tins too...

LiNdT said...

"kenyang" tengok benang dalam tin tu..cantik2.. hahaha

Salmi said...

Salam K.Shida,

projek tu dah ada dalam kepala, cuma tak terbuat je..masa tak cukup..hehehe

Salmi said...

Kak reen,

hehehehe..I am loves what you have, and you loves what I have..hikssss..happy stashing for me and you..*LOL*..btw yep the tin is nice...country scenes..love that..ada satu chart xstitch country scene...yaaaa semua chart pun ada la..hahahaha

Kakda, thank you..penyakit suka kumpul benang da datang la kak..

Lindt,

hehehehe..memang stress therapy je tengok benang kaler2 camtu..tapi hujung bulan..kena berlapar la pulak..bajet larikkk...huhuhhu..btw...bila nak pegang shuttle balikkk..

Shida Rahman said...

salam tie, yg louis chair tu tie nak pair ke, actually, k.shida ada xtra lagi louis chair used yg tak disalin bajunye. nanti k.shida upload kan gambornye.. tie tengok.. ok ke tidak ye. sayang nk tukar upholstry nye sebab kainnye tapestry, tapi dah buruk... tapi cantik..

TattingChic said...

Look at all that beautiful thread! Have fun! Do you tat or crochet, I wonder?

Salmi said...

HI TC,

Welcome!..thanks for drop by. Yeap, I tat..but mostly producing the small snowflakes and doilies..

***Jon**** said...

Salam Salmi,
Jangan simpan je benang dalam tin tu .. kesian dia. Dah dapat banyak-banyak macam tu bukan untuk tengok je, he .. he ... he

Nanti tunjuk2 la apa yang dah jadi dengan benang2 tu.