Thank you, Beautiful people :-)

Wednesday, December 05, 2012

My Rose Cutting




Salaams and Hello Readers :-)

hew..hew..hew.."big smile"..I had launched a new project..uhummm..simply cannot resist this pretty Rose Cutting design by Christie Repasy and dimension had produced it into a cross stitch kit.  Well, it's normal for a cross stitch fan to launch many project at one time..hiks and me is one of them.  I believed my stitcher friends will agree with me and I do envy nisa the ardent stitcher who had complete many beautiful cross stitch project :-)



I dont have any target date to complete this design as I only stitched when I am free and usually at night.  It is almost 50% complete and it will be framed.



This is another design in my wish list.  A rose sampler from a Japanese Cross stitch book.  Me malas sikit nak jahit sampler atau any design yang tak di framekan sebab over the years nanti because of the smoke, or apa2 spray stained especially ridset la, mortin la, lum lagi habuk2, asap2 ekzos kereta disepanjang Jalan Ampang tu akan melekat kat fabrik tu..hehehe..tapi cantikkan :-)






My one and only red rose.  It has been in my garden for so many years.  The only rose yang bertahan till today, for all my readers - thank you so much for you time visiting and reading my blog.  I appreciate it very much.  Till next entry, have a nice day ahead :-)

10 comments:

shima said...

salmi
setuju dengan statement awak tu... aa, cute bunga sampler tu, tapi nampak warna masa jahit lagi terang dalam gambar..good luck salmi...

Salmi said...

salam shima, tq :-))

shogun_na said...

wow....keep it up kak salmi....cant wait to see the completed rose cutting..

Kak yon said...

idea dan hasil kerjatangan salmi semuanya cantik2..
rose merah tu memang tahan lasak.

Salmi said...

salaam ina, insyallah and tq dear :-)

Salmi said...

Salaam kak yon, terima kasih kak, semua pun dari allah juga . itulah kak, senang bela ros merah nie :-)

Yoon said...

kak Salmi, betul ke envy dgn saya ni? Oh I'm SOooooo flattered.. ngeee... suka sangat dgn rose cutting tu, tapi sya tgh menahan diri drpd start another dimension kit... once dah start, susah nak berenti.. ;)

Yati said...

Cantik kak Sal, rose cutting tu, walau pun belum siap.
Happy stitching ye kak. :)

Salmi said...

salaam nisa, yes my dear :-). owhhh teruslah start projek2 baru supaya akak yang mood suam2 kuku nie terus terinspirasi untuk berxstitch :-)

Salmi said...

Salaam Yati, thanks yati, akak lagi suka your crafts works sangat dedicated dan komited :-)..keep it up :-)